1. Check out the Hot Deals section of the Marketplace forum to order an official Mossbergowners.com hat.

Slow as Molasses

Discussion in 'Mossberg Owners Site Support' started by Centuriator, Aug 8, 2020.

  1. Centuriator

    Centuriator .270 WIN

    Messages:
    230
    I've noticed this past week that the site is super slow loading and functioning. I have a gigabyte connection to it is not a local hardware/speed issue here for me, but ... opening the site, navigating around....noticeably slow responding.

    Anyone else?
    meanstreak likes this.
  2. John A.

    John A. I'm "THAT" guy Staff Member Global Moderator Moderator

    Messages:
    15,004
    I have slow (10mb) connection and have not noticed anything out of the ordinary.
    meanstreak likes this.
  3. meanstreak

    meanstreak .30-06 Supporter "Philanthropist"

    Messages:
    3,575
    It's working good for me.
    Elbert Garrett likes this.
  4. CaddmannQ

    CaddmannQ 12g Supporter

    Messages:
    8,280
    Maybe a Flash error. I'm blocking flash on every site, just as a matter of policy.

    Flash can import unwanted 3rd party code, causing any number of issues.
    The provider doesn't usually catch on for a while.

    Anyhow, I run the site on multiple devices and everything loads cleanly.
    meanstreak likes this.
  5. Elbert Garrett

    Elbert Garrett .30-06 Supporter

    Messages:
    1,173
    Same here...
    meanstreak likes this.
  6. ripjack13

    ripjack13 Resident Sawdust Maker Staff Member Administrator Supporter "Philanthropist"

    Messages:
    22,400
    Could be the server. Where ever it's based out of. Over on the east coast, we just had a storm tear us up this past week, and in the midwest right now, there's a storm tearin them up. So....could be that.
    meanstreak likes this.

Share This Page